Μεταφορές Ψυγείου

Μετά από 50 χρόνια επιτυχημένης εμπειρίας στις εθνικές και διεθνείς οδικές μεταφορές, η εταιρεία μας αντιλαμβανόμενη  τις αυξανόμενες ανάγκες μεταφοράς προϊόντων που χρήζουν ιδιαίτερων συνθηκών, αποφάσισε να  δραστηριοποιηθεί την τελευταία πενταετία στις διεθνείς μεταφορές ψυγείου.
Eμπλουτίσαμε τον στόλο μας με φορτηγά-ψυγεία που προσφέρουν τις κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας και αερισμού έτσι ώστε τα ευπαθή προϊόντα (κρέας, φρούτα, ψάρια, φάρμακα) να μεταφέρονται ασφαλή, αναλλοίωτα και στην αρχική τους κατάσταση.

Τα ιδιόκτητα υπερσύγχρονα φορτηγά μας είναι πλαισιωμένα από  πιστοποιημένους θαλάμους με νέας τεχνολογίας ηλεκτρονικά ψυκτικά μηχανήματα. Υπάρχει  πλήρες  temperature monitoring καθόλη την διάρκεια της φόρτωσης-μεταφοράς-παράδοσης. Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί πως όλα μας τα φορτηγά είναι επανδρωμένα με έμπειρους και έμπιστους οδηγούς.
Το άψογα καταρτισμένο προσωπικό του γραφείου κινήσεως της εταιρίας μας μπορεί να ελέγχει με GPS συνεχώς τα  φορτηγά μας και τα κατ’επέκταση τα  προϊόντα σας.
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη διαθέτοντας ανταποκριτές στις περισσότερες χώρες όπως Γερμανία, Δανία, Ολλανδία, Σλοβενία, Τσεχία, Πολωνία, Αυστρία, Ισπανία ,Πορτογαλία, Γαλλία, Βέλγιο, Μεγάλη Βρετανία,  και μπορεί να εξυπηρετήσει το μεταφορικό σας  έργο είτε αφορά εξαγωγή ή εισαγωγή.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, καθώς και για την  τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με την ύπαρξη μόνιμου και εξειδικευμένου προσωπικού, είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη στον τομέα των  ειδικών μεταφορών.
Η ταχύτητα, η αξιοπιστία και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, δημιουργεί εύφορο έδαφος για την ανάπτυξη της συνεργασίας μας.

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των εθνικών και διεθνών μεταφορών και ψυγειομεταφορών αποτελεί εγγύηση για τις άριστες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Στοιχεια επικοινωνιας

Επικοινωνηστε μαζι μας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γραφεία
(0030) 210 8210644
(0030) 210 8216431
Φαξ (0030) 210 8254068
Αποθήκη Ασπρόπυργος
(0030) 210 5570065

Επισκεφθειτε μας

Γραφεία
Τήνου 57, Κυψέλη,
Τ.Κ.11361, Αθήνα
Αποθήκη Αχαρνές
Μεταμορφώσεως & Ιωάννου Σύρμα, Τ.Κ.13671, Αχαρνές
Αποθήκη Ασπρόπυργος
Θέση Βάρι Μάτσι,
Τ.Κ.19300, Ασπρόπυργος

Ωραριο Λειτουργιας

Δευτ - Παρ 9πμ - 5μμ

Πειτε μας την γνωμη σας